Форум на българските голфъри
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
24 September, 2017, 10:56:37 PM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
2880 Posts in 269 Topics by 303 Members
Latest Member: dbwvkhb
* Home Help Search Login Register
+  Форум на българските голфъри
|-+  Административна секция
| |-+  Правила и условия
| | |-+  Правила и условия на сайта
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: Правила и условия на сайта  (Read 24810 times)
admin
Administrator
Jr. Member
*****

Karma: +1/-0
Offline Offline

Posts: 22


View Profile WWW
« on: 04 October, 2006, 04:42:40 PM »

1. Не се допуска дискриминация на основата на възраст, пол, раса и вероизповедание.

2. Забранява се публикуването на подвеждащи линкове и отявлена реклама, както и публикуването на информация, адреси на сайтове.

3. Не се позволяват всякакъв вид нецензурни публикации, а също и такива които не са по темата и/или с които се цели да се увеличи активноста на даден потребител. Потребители, които подклаждат спорове и насаждат неприязън към потребител или група потребители, подлежат на директна забрана за достъп до форумите.

4. Не се допускат нецензурани сигнатури, както и такива с неподходящо за всички възрасти съдържание, било то картинка или текст.

5. Горните правила важат и за личните съобщения. Злоупотребяването със ЛС (личните съобщения) може да доведе до предупреждение и/или забрана за достъп до форумите.

6. Препоръчително е писането с кирилица (както теми така и заглавия). УВАЖАВАЙТЕ БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК! Това е български форум.

7. Публикациите (наричани още "пост"-ове) трябва да се записват в съответния тематично насочен форум. Потребителите са длъжни да разгледат наличните форуми преди да публикуват. Потребители, които често публикуват в грешни форуми могат да бъдат предупредени.

8. Заглавия от рода на "помогнете","помощ","въпрос", "проблем", "някой знае ли...", "хелп..", не са приемливи и такива теми ще се модерират строго! Потребителите не трябва да използват много пунктуации (!!!, .....) в заглавието или в самият си пост. Не пишете изцяло с големи букви.

9. При грешка/непълнота на публикация използвайте бутон "промени" горе вдясно на Вашия пост, а не пускайте поредица от мнения. Такива мнения могат да бъдат директно изтривани.

10. При публикации на статии, текстове и снимки, да се вземе под внимание, че те често са защитени от законите за авторското право.
10.1 Откъси или къси цитати, както и връзка към оригинала са от правна гледна точка разрешени.
10.2 Публикуването на защитени текстове със собствени думи и споменаване на оригинала/публикуване на връзка е позволено.
10.3 Сканирани текстове от вестници и списания не се позволяват. Цитат и споменаване на оригинала са позволени.
10.4 Много често използваните снимки са защитени с авторско право и не могат да се публикуват без позволение на фотографа, заснетата личност или агентурата държаща авторските права. За да се избегнат недоразумения е за предпочитане публикуването на линк към дадената снимка.
10.5 Администраторът/Модераторите си запазват правото да премахват защитени снимки, текстове и др.

11. Потребителите трябва да имат предвид, че има и такива с по-бавна Интернет връзка. Аватарът Ви (картинката на Вашия профил) не трябва да е по-голям от 120 х 120 пиксела и не трябва да затруднява зареждането на страниците (около 25 КБ).

12. На много въпроси вече има отговор. Желателно е да използвате вградената опция за търсене в страницата преди да напишете въпроса си.

13. Модераторите си запазват правото да променят или да махат постове по всяко време. Кое е спам, вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка, а не по преценка на потребителите. Мнения, които по една или друга причина нямат място в даден форум, ще бъдат местени в специално пригоден(и) за целта форум(и). По усмотрение на администратора/модераторите, теми които подлежат на изтриване също могат да бъдат съхранени там.

14. Модераторите/Администраторът винаги имат право и с тях не се спори, критика към модераторите се изпраща като лично съобщение на администратора. Те си запазват правото да трият, коригират или местят теми/отговори без предупреждение и обяснение.

15. Като потребител Вие одобрявате записването на всяка информация, която въведете в базата с данни на страницата. Тази информация няма да бъде предоставяна на трети лица или използвана за рекламна дейност без Вашето изрично съгласие. Администраторът и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните Ви.

16. Използването на страницата е на собствена отговорност. Хората поддържащи тази страница не носят отговорност за истинността и точността на публикациите във нея. Публикациите на потребителите отразяват само тяхното лично виждане.

Ако сте несъгласни с правилата и условията на страницата, за съжаление ще трябва да я напуснете.
Logged

Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!