Форум на българските голфъри
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
22 October, 2017, 02:48:15 AM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
2880 Posts in 269 Topics by 304 Members
Latest Member: golfswagen
* Home Help Search Login Register
  Show Posts
Pages: [1] 2 3
1  Турнири / По света / Re: Каймър мачка on: 28 October, 2016, 06:44:26 PM
Дава Blog not found  Grin
2  Информация / Общ форум / Re: Отразяване на голф турнири за любители on: 12 October, 2016, 09:47:45 AM
Здрасти,
Аз бях много върл голфър, но така ме завъртя шайбата, че ето 10 години по-късно не съм хващал стик от години и всеки ще ме засрами. Радвам се, че пак има пишещи във форума. И аз като един от модовете/админите съм насреща за помощ.

Сайтът е супер, като човек който доста години поддържа подобни сайтове в други сегменти, знам колко работа е да се направи и развие. Така че наслука!
3  Турнири / В България / Резултати от турнира Blacksearama on: 10 July, 2009, 10:19:08 AM
Някой добър, услужлив голфер ще ми каже ли къде са публикувани резултатите  от турнира?
4  Информация / Общ форум / Re:300! on: 17 January, 2009, 01:19:31 AM
E, няма лошо нека пуснат малко порно. Smiley
5  За портала / Мнения и препоръки / Обновяване на портала on: 31 December, 2008, 12:19:19 PM
Здравейте приятели,
Може би някои от вас са забелязали, че през последните дни много неща по сайта бяха променени. Ако не сте, още по-добре  Grin. Целта ни беше да обновим всички използвани софтуерни версии към най-новите налични. Това се отнася за софтуера на портала, форума и галерията. До тук всичко беше успешно. В следващите дни ще станете свидетели и на някои козметични промени по външния вид на сайта. В тази връзка апелирам за търпение и вашата помощ със съвети - какво не ви харесва, от какво имате нужда. Дори и да не можем всичко на веднъж да изпълним, поне ще го имаме предвид за в бъдеще.

В момента има един проблем при логин в портала и опит за пускане на НОВА тема във форума. Проблемът се състои в това, че след пускане на темата трябва да се логнете отново във форума. После вече не ви изхвърля. Чакаме фикс от девелоперите на бъгавия софтуер.  Grin

И нещо за утре: За много години!
6  Информация / Общ форум / Re:Весела Коледа! on: 30 December, 2008, 02:30:46 PM
Дано, дано Smiley
7  Информация / Общ форум / Re: Весела Коледа! on: 25 December, 2008, 12:10:29 PM
Весела Коледа и една много по-успешна 2009 година!
8  Информация / Екипировка / Re: купуване на обувки on: 29 August, 2007, 10:21:15 AM
Няма лошо да си с хубави обувки... Но лично за себе си мога да кажа, че хубави маратонки с малки бутончета на сухо вършат чудесна работа. А за влажното като съм с едни обувки с дебели подметки и хубави грайфери - ела да видиш какво става...  Cheesy Направо дупка правя в земята, като направя няколко суинга на едно и също място... Grin Ако суингът ти е добре балансиран и си стъпил здраво на земята, добрите обувки са само допълнение, а не решение на проблема... и обратното - ако не си балансиран, каквито и обувки да сложиш - все тая... 

Тъй като съм пълен новак в голфа, немога да взема отношение. Мисля обаче че едни хубави обувки излизат по ефтини от купени от БГ маратонки или обувки с визок грайфер. А и след като са създадени за това мисля че ще е по добре. Като си говорих с Красен Пендов, той ми обясни, че обувката на първо място трябва да е удобна. После стабилна. Неща които ще разбера след време.

Поздрави

@rookie: не съм съгласен. Разбирам какво искаш да кажеш, но не мисля, че за начинаещ играч (каквито сме всички тук вероятно) е препоръчително да се хвърля на подобни обувки. Факт е, че има голф обувки и без шипчета, а само с оребрена подметка, но това е за хора с много добър и контролиран суинг, които освен това ползват обувките и в ежедневието - например голф треньори или продавачи в голф магазин (виждал съм такъв). Обувките заедно със стиковете са ти грижа Номер 1 от екипировката.

@Радо Димитров: много правилно е казал човека. Има още една особеност, обувките са твърди отстрани и пристягат краката ти. Така си още по-стабилен. Обикновените обувки са меки отстрани и кракът ти плува в тях. Сигурно има изключения, но първото което ще забележиш като обуеш голф обувка е колко са твърди. С времето се напасват, разбира се.
9  Информация / Техника / Re: За драйвъра... on: 12 July, 2007, 03:12:06 PM
Аз ви препоръчвам този  GrinКънти невероятно и всичко идва да гледа с какво ги биеш. Само че градуса, с който играх е 10 и е прекалено малък за мен.
10  Информация / Игрища / Къде сте играли? on: 15 April, 2007, 10:19:43 PM
Кажете на кои игрища сте играли (или поне драйвинг рейнджа де  Grin).

Аз почвам:

Auf dem Lausward - Дюселдорф, Германия
Golf and more - Дуисбург, Германия
11  Информация / Общ форум / Re: Голф-куриози, майтапи, смешки, снимки, клипове и т.н on: 11 April, 2007, 02:11:05 PM
Commercial с Тайгъра: http://www.youtube.com/watch?v=ubAxWIfcE5I
12  Информация / Екипировка / Новите драйвъри т. нар. square drivers on: 05 February, 2007, 08:59:02 PM
Приплескани са в главата и което е уникалното - изправят удара. Просто няма слайс или други ефекти. Топката хвърчи направо и всъчщност е много трудно да я завиете в някоя посока. Затова е хубаво да имате и нормален драйвър (ако сте толкова добри). Пускат ги от този месец. Първите са на Callaway и Nike. Ще струват между 500 и 700 долара в зависимост от марката.
13  Турнири / По света / Български турнир по голф в Северен Рейн-Вестфалия, Германия on: 12 January, 2007, 01:46:26 PM
Обмисляме като понамалеят дъждовете да направим първия български турнир в областта. за целта естествено се търсят желаещи. Смятам че организацията няма да е много трудна. Трябва да се избере терен и да се обсъди с ръководството на игрището.
14  Информация / Техника / Re: Перфектен суинг on: 12 January, 2007, 01:43:09 PM
Като стана дума за дължини на ударите. Със 9 правя между 90-100 м без компромиси. Дори ми създава проблеми, защото за къси удари (50-70м) често не успявам да усетя нужната сила на удара и прехвърлям целта. Според мен всеки който се учи трябва да почне с най-големия възможен номер. Едно време се упражнявах с номер 7, което после се оказа не толкова подходящо и в последствие се върнах още назад до номер 9. И дори сега много се кефя да го ползвам. Мои познати прехвърлят 140 м с номер 9.
Колкото до драйвъра и удовете изобщо, Джери ме е виждал как биех едно време. Ударите ми нарушаваха физичните закони и имаха много необичайни траектории. Тогава спрях и се концентрирах изобщо върху суинга, да го разбера с тялото си. Последните ми 2-3 игри и тренировки пак почнах и разлика е много осезателна. Ударите са прави не много далечни, но приятни и разтоварващи. Спокойствието и да сте попретръпнали е изключително важно. Общо взето без уравновесеност в голфа сте за никъде. Аз все още имам доста да дялкам Smiley
15  Информация / Общ форум / Re: Весели Празници! on: 26 December, 2006, 11:10:51 PM
Само албатроси Smiley
Pages: [1] 2 3
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!