Форум на българските голфъри

Информация => Общ форум => Topic started by: darren on 11 October, 2016, 08:29:30 PMTitle: Отразяване на голф турнири за любители
Post by: darren on 11 October, 2016, 08:29:30 PM
Здраейте форумци, хайде да пораздвижим малко форума, че е хванал бая дебели паяжини  >:( Както вече неведнъж съм споменавал съм голям любител на голфа и търся някакво занимание свързано със спорта, което да ми дава препитание.... абе все още си търся работа свързана с голфа  ;D Започнах един проект, сайт, посветен на спорта за любители, като наблягам на голфа естествено. Вече бях на няколко турнира, които се опитах да отразя с текстов коментар на живо, подобно на блога на турнирите от Европейския тур, и фотогалерия, но организаторите не са много ентусиазирани да плащат, макар и да им харесва това, което правим. Ето го сайта: https://goo.gl/Iqh1wQ (https://goo.gl/Iqh1wQ) ще съм ви благодарен ако му хвърлите око и кажете какво мислите за идеята. Вие като участници в такива турнири, бихте ли били ОК да се вдигне малко таксата за участие в турнирити, но за сметка на това турнира да има по-добро информационно покритие? :)


Title: Re: Отразяване на голф турнири за любители
Post by: Bombastic on 12 October, 2016, 09:47:45 AM
Здрасти,
Аз бях много върл голфър, но така ме завъртя шайбата, че ето 10 години по-късно не съм хващал стик от години и всеки ще ме засрами. Радвам се, че пак има пишещи във форума. И аз като един от модовете/админите съм насреща за помощ.

Сайтът е супер, като човек който доста години поддържа подобни сайтове в други сегменти, знам колко работа е да се направи и развие. Така че наслука!