emo2
Newbie
Неактивен
Публикации: 4
|
 |
« -: 03 Август, 2007, 08:58:52 » |
|
Здравейте, аз съм нов, но харесвам голфа.Може ли да ме осветлите къде има голф магазини в България извън игрищата.Ако можете ми препоръчайте някоя марка като за начинаещ.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
rookie
|
 |
« Отговор #1 -: 03 Август, 2007, 09:08:55 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
Fore!
|
|
|
|
Jerry
|
 |
« Отговор #2 -: 03 Август, 2007, 10:31:40 » |
|
И един магазин в София (описание на Taylor от една друга тема):
Магазина се казва Golfever и се намира в новата висока сграда срещу Интерпред. Ако се идва от центъра по Драган Цанков - на сфетофара се завива наляво и след това втората пресечка надясно зад високата бизнес сграда. Golfever e на партера в края на сградата.
|
|
|
|
|
Активен
|
Better in the ROUGH than in the OFFICE!
|
|
|
|
rookie
|
 |
« Отговор #3 -: 07 Август, 2007, 12:20:24 » |
|
Някой ходил ли е там? Как е зареждането?
|
|
|
|
|
Активен
|
Fore!
|
|
|
|
Taylor
|
 |
« Отговор #4 -: 07 Август, 2007, 12:23:58 » |
|
Zarejdaneto e dobro, no cenite spored men sa soleni 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Taylor
|
 |
« Отговор #5 -: 14 Септември, 2007, 03:38:44 » |
|
PROSHOP at St. Sofia Golf Club & SPA SALE SPECIAL STATE NATIONAL CHAMPIONSHIP WEEKEND 15% discount On All Callaway Equipment Това е за тази седмица,ако някой го интересува 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
rookie
|
 |
« Отговор #6 -: 18 Февруари, 2008, 12:28:22 » |
|
Вижте какво намерих в нета - голфмагазини в София търговски представители на Titleist  Тия има ли ги? GOLF CLUB LTD 16 JAMES BAUCHER BLVD SOFIA, 1164 WHAREHOUSE OF TIMELINE LTD MIROVIANE SOFIA, 1505
|
|
|
|
|
Активен
|
Fore!
|
|
|
ELMANIFICO
Newbie
Неактивен
Публикации: 7
|
 |
« Отговор #7 -: 25 Февруари, 2008, 01:05:26 » |
|
Искам да попитам в Пловдив къде мога да намеря стикове за голф,но най-добре да не са нови...аз съм още ученик...няма финансите за нови,а и не ми трябват...все пак още не съм играл...но мн се запалих и ми се иска да пробвам.За София не ми е мн удобно.
Благодаря предварително!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
El`magico
Newbie
Неактивен
Публикации: 2
|
 |
« Отговор #8 -: 28 Март, 2008, 12:55:24 » |
|
Tozi magazin na James Baucher trqbva dae kvaliteten. Kogato vlezesh c stranicata na Callaway za oficialen predstavitel go davat tozi magazin. Trqbva da se vidi... Mislq che shte e edin ot nai dobre zaredenite v BG. Koito e hodil , mole da spodeli mnenie. A i kak sa cenite tam.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Jerry
|
 |
« Отговор #9 -: 06 Май, 2008, 02:08:50 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
Better in the ROUGH than in the OFFICE!
|
|
|
|
rookie
|
 |
« Отговор #10 -: 14 Юни, 2008, 04:55:19 » |
|
Завчера ходих да търся тоя магазин на Джеимс Баучер 16 - такова нещо там не са и чували! Има някаква фирма на същия адрес, дето няма нищо общо с това... да не си губите времето да ходите да го търсите поне 
|
|
|
|
|
Активен
|
Fore!
|
|
|
Ppy
Newbie
Неактивен
Публикации: 1
|
 |
« Отговор #11 -: 17 Септември, 2009, 07:49:57 » |
|
Golfever в новата висока сграда срещу Интерпред е затворен
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Любомирчо
Jr. Member

Неактивен
Публикации: 27
|
 |
« Отговор #12 -: 17 Септември, 2009, 08:01:22 » |
|
А влезе ли да разгледаш в Online сайта за голф стоки който е на главната страница? Ако не си го видял това е сайта : www.golfmagazin-bg.com  Има прилични стоки на прилични цени като за по-нов играч! Надявам се да съм ти помогнал
|
|
|
|
|
Активен
|
Най-важният удар
Е СлЕдВаЩиЯ
|
|
|
tomovvd
Newbie
Неактивен
Публикации: 4
|
 |
« Отговор #13 -: 05 Октомври, 2010, 10:37:53 » |
|
Някой има ли представа, дали онлайн сайта за който става дума в горния пост функционира.Опитах да се свържа по телефона им - включва се секретара/от няколко дни звъня/, писах съобщение на пощата им - пак нищо.Ако някой има някаква информация нека сподели.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Goos
Jr. Member

Неактивен
Публикации: 91
|
 |
« Отговор #14 -: 05 Октомври, 2010, 10:51:11 » |
|
Raboti, no Joro (sobstvenika) ima i drug telefon. Za sajalenie ne moga da go nameria sega. Moje da v komandirovka v chujbina. Predpolagam che kato se vurne shte ti se obadi.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|