Форум на българските голфъри
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
23 Май, 2012, 01:40:28

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
2633 Публикации в 245 Теми от 1469 Членове
Последен член: savoiagolf
* Заглавна Страница Помощ Търси Вход Регистрация
+  Форум на българските голфъри
|-+  Турнири
| |-+  По света
| | |-+  Augusta Masters
« назад напред »
Страници: [1] Изпечатай
Автор Тема: Augusta Masters  (Прочетена 2418 пъти)
Candid
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 31

Профил
« -: 05 Април, 2007, 12:07:30 »

Утре засядам да гледам. Ако трябва да съм честен изобщо не ми харесва представянето от bTV особено миналата година...Откъде ги изкопаха тези коментатори незнам...Всъщност коментар нямаше, имаше подхилване как Тайгър изпратил топката на цял метър и половина от дупката, некадърника и как Фил добре че бил новия му драйвър че да спечели. Много се издразних. Нищо общо с коментара който беше преди по мсат и сега по ринг.

Та се надявам тази година да са по-добре нещата. Естествено ще гледам и в интернет пряко колкото дадат.

Та дайте да коментираме, кой кого какво как :-).

А, и понеже това ми е първия пост....да кажа че съм голям фен на играта но никога не съм стъпвал на игрище. Но гледам много и се надявам един ден да има игрище по-близко до Варна.
Активен
Candid
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1 -: 05 Април, 2007, 11:42:06 »

Е, този коментатор исках! Супер :-)
Активен
rookie
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 391

Профил
« Отговор #2 -: 06 Април, 2007, 08:45:50 »

Да ти кажа на мен не ми хареса много предаването с тия лакардии... Трябваше да има повече картина от игрището съчетана с коментар - с кой стик се изпълнява ударът, какви трудности има за изпълнението - не че не коментираха и такива неща, но прекалено много картина от студиото имаше... Ако случайно откриете в някой торент запис сФиркайте!
« Последна редакция: 06 Април, 2007, 09:58:09 от rookie » Активен

Fore!
Candid
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3 -: 06 Април, 2007, 10:07:05 »

Да, за студиото съм съгласен. За картината...какво да ти кажа аз съм свикнал на начина на заснемане на европейския тур, т.е. повечко се проследяват играчите докато вървят между дупките и се подготвят за удара. Тука тези неща ги режат и дават директно самото изпълнение и става малко удар след удар. Но според мен това е до начин на заснемане, а и до материала подаден към bTV. Димитров няма много време да коментира с какво се удря и каква е целта просто защото няма време. Не видях и преди удар да показват примерно графика какъв е релефа на гриина.

Мен страничните факти ми бяха интересни.

Дайте да бистрим състезанието, нали то е най-важното в случая. Аз съм много учуден от Микелсън, фен съм му и дано днеска намери себе си. Тайгър си е Тайгър, който го може го може.

Между другото някакви идеи къде може да се гледа освен нашата телевизия? Или в интернет...?
Активен
rookie
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 391

Профил
« Отговор #4 -: 10 Април, 2007, 01:30:12 »

За Тайгъра бях сигурен, че няма да е първи, защото преди 2 седмици би с голям аванс... Фил не е в добра форма в момента. Доста от добрите голфъри не успяха да се представят добре. На някои им попречи и студеното време през единия ден. Мисля, че няма нищо по-лесно от това, да направиш едно голфигрище трудно за игра...  Мен ме учуди повече факта, че 10 души са отказали покана за участие в турнира... За Райдър къп бяха пуснали запис в торентите, но от Мастърс нямаше...
Активен

Fore!
Candid
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #5 -: 11 Април, 2007, 09:38:02 »

Ако трябва да съм честен напоследък не съм чак толкова фен на Тайгър. Брееее, трагедия че ударил накриво...айде нема нужда. То не бяха физиономии то не бяха псувни изпускане на клъбове и какво ли не.

А за торентите...много се изненадах но в пиратския залив е фраш с голф неща...сега си точа филмче за Боби Джоунс :-).
Активен
Jerry
Global Moderator
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 311

Профил
« Отговор #6 -: 11 Април, 2007, 01:12:53 »

Аз Мастерс-а тази година го изпуснах.. Много късно да му се не види и никакви повторения в по-човешко време. В Неделя се събудих в 3:15 да видя поне кой е спечелил но то беше вече свършило... Тази вечер по Евроспорт ще дават "овървю" та ще го гледам.

Candid: Дай някой линк да дръпнем и ние по нещо..  Намигване
Активен

Better in the ROUGH than in the OFFICE!
the_new_rakia
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1

Профил
« Отговор #7 -: 11 Април, 2007, 01:18:17 »

За съжаление Augusta Masters  е чак в Амерчко та няма как да го гледаш live и да не е посреднощ  Ухилен Но драгими Jerrry за истинскят фен НЯМА КЪСЕН ЧАС !!! Ухилен Ухилен Ухилен
Активен
Jerry
Global Moderator
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 311

Профил
« Отговор #8 -: 11 Април, 2007, 01:36:25 »

Менe никой не ме оставя да спя до късно драги ми the_new_rakia. Ядосан
Миналата година като беше мастерс-а си оставях видеото на запис и после си го гледах в по-подходящо време, но тази година нямам тази възможност (щото съм на гости за ваканцията) ...
Активен

Better in the ROUGH than in the OFFICE!
Candid
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #9 -: 11 Април, 2007, 05:00:26 »

Jerry, отиваш на http://piratebay.org и търсиш с 'golf'. После отсяваш малко плява (голф било и модел кола казват, хм, по-скоро диагноза...) и нататък знаш как. Но ти трябва торент клиент.
Активен
Страници: [1] Изпечатай 
« назад напред »
Отиди на: