Само да се похваля, че бях командировка в UK и имах време да посетя драйвинг рейнджа на небезизвестния Pine Ridge Golf Course, близо до Лондон.
Няколко неща ме впечатлиха (разбирай виждам за първи път), които искам да споделя:
1. Драйвинг рейнджа е с електрическо осветление, и жетони за автоматите се продават до 21:30 (затварят в 22:00) - доста удобно, за повечето хора, които магат след работа да дойдат и да ударят по някоя топка. Освен това, ми направи впечатление как контрастират белите топки, осветени от лампите, на фона на тъмното небе - направо е супер..
2. Всяка клетка имаше машина за автоматично подаване на топката и (забележете) регулиране на дължината на тии-падчето (в случая гумата) на 4 различни положения.
3. Цената на кошница топки (60) е около 3 паунда, което както и да го гледаш е почти еквивалентно на цената по българските драйвинг рейнджове с тази ралика, че това е Лондон, един от най-скъпите градове в света - е, поне в цените сме ги настигнали...

4. Въпреки все още не напълно отминалият "Кирил", имаше доста хора в 19:30 вечерта, включително деца...
Ето и линк:
http://fp.greensheets.f9.co.uk/pineridgegolf2002/driving_range.htm