Форум на българските голфъри
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
23 Май, 2012, 01:29:57

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
2633 Публикации в 245 Теми от 1469 Членове
Последен член: savoiagolf
* Заглавна Страница Помощ Търси Вход Регистрация
+  Форум на българските голфъри
|-+  Информация
| |-+  Игрища
| | |-+  Драйвинг рейндж-а на Pine Ridge Golf Course (близо до Лондон)
« назад напред »
Страници: [1] Изпечатай
Автор Тема: Драйвинг рейндж-а на Pine Ridge Golf Course (близо до Лондон)  (Прочетена 1736 пъти)
Jerry
Global Moderator
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 311

Профил
« -: 22 Януари, 2007, 11:00:07 »

Само да се похваля, че бях командировка в UK и имах време да посетя драйвинг рейнджа на небезизвестния Pine Ridge Golf Course, близо до Лондон.
 Няколко неща ме впечатлиха (разбирай виждам за първи път), които искам да споделя:

1. Драйвинг рейнджа е с електрическо осветление, и жетони за автоматите се продават до 21:30 (затварят в 22:00) - доста удобно, за повечето хора, които магат след работа да дойдат и да ударят по някоя топка. Освен това, ми направи впечатление как контрастират белите топки, осветени от лампите, на фона на тъмното небе - направо е супер..

2. Всяка клетка имаше машина за автоматично подаване на топката и (забележете) регулиране на дължината на тии-падчето (в случая гумата) на 4 различни положения.

3. Цената на кошница топки (60) е около 3 паунда, което както и да го гледаш е почти еквивалентно на цената по българските драйвинг рейнджове с тази ралика, че това е Лондон, един от най-скъпите градове в света - е, поне в цените сме ги настигнали... Намигване

4. Въпреки все още не напълно отминалият "Кирил", имаше доста хора в 19:30 вечерта, включително деца... 

Ето и линк:
http://fp.greensheets.f9.co.uk/pineridgegolf2002/driving_range.htm
« Последна редакция: 23 Януари, 2007, 11:56:38 от Jerry » Активен

Better in the ROUGH than in the OFFICE!
rookie
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 391

Профил
« Отговор #1 -: 23 Януари, 2007, 04:20:42 »

Дааааааааааааааа, не е лошо... Да вземем да си направим и ние едно такова ли? Намигване
Активен

Fore!
qpr
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 65

Профил
« Отговор #2 -: 20 Септември, 2008, 03:35:14 »

Ако някой идва в командировка в Лондон, да свирка, ще размеим няколко удара. Аз вече ходя на това, което е на 5 мин с кола където живея. Драйвинг рейнджа му се води като най-модерния досега във Великобритания.
http://www.northwickpark.com/driving_range.php
Активен

WE ARE QPR!
Страници: [1] Изпечатай 
« назад напред »
Отиди на: