Форум на българските голфъри
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
23 Май, 2012, 01:05:57

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
2633 Публикации в 245 Теми от 1469 Членове
Последен член: savoiagolf
* Заглавна Страница Помощ Търси Вход Регистрация
+  Форум на българските голфъри
|-+  Информация
| |-+  Общ форум
| | |-+  Най-кофти условия, при които сте играли?
« назад напред »
Страници: 1 [2] Изпечатай
Автор Тема: Най-кофти условия, при които сте играли?  (Прочетена 2554 пъти)
niki
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 246

Профил
« Отговор #15 -: 15 Май, 2009, 05:12:09 »

Деляне,

Вярно, ако имаш членство в клуб и стабилна компания - там нещата може да се изгладят и да са под контол. Аз такива условия нямам. Тук играя на различни игрища и почти винаги с непознати хора. Пък в турнирите (stroke play) често съм в група с непознати.

Каквато и да е ситуацията, с тебе сме на една позиция, че само от нас си зависи как ще реагираме на такива условия и дали ще им позволим да ни развалят душевния мир и като последица - играта.

Ето, в неделя са ме сложили да съм в група с един пич, който само врънка, че бавно се играело в лигата и той така не можел. Последния път като бях в група с него, той доста нагнети ситуацията с едно друго момче. Единият иска да играе бързо и се цупи, другият се опитва да се концентрира ама все  нещо обърква и ходи по горите да си търси топчето... Малко по малко - и взеха да си разменят реплики и да се гледат на кръв. Краен резултат: и двамата играха много зле. Аз играх ок, но не успях да се абстрахирам напълно от ситуацияата и също се чувствах под напрежение. Обаче четвъртия пич в групата беше със супер психика и не направи много грешки и спечели турнира.

Та, такива ми ти работи. В неделя е много верояатно да съм в едно бъги с тоя нервак. Но, се подготвям от сега да съм спокоен и да играя с добро темпо, без да правя много practice суингове (на сухо). Просто не трябва да му давам много поводи да дудне и всичко ще е наред. Пък ако почне да прави на пук, ще буда учтив и няма да се поддавам на провокации.
Активен
rookie
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 391

Профил
« Отговор #16 -: 15 Май, 2009, 07:23:21 »

Даааааа, психическото напрежение е важно да се справя човек с него. Аз тука щъкам с идни хлапетии на един раф  Ухилен, дето те си направиха дупка и все се карат и се закачат, но в общи линии се абстрахирам от това... Тъй че адаш, като почне да те подяда нещо, му кажи "ОК" и му се усмихвай колкото се може повече  Ухилен, да видиш кой ще е по-добре с нервите...  Намигване
Активен

Fore!
Страници: 1 [2] Изпечатай 
« назад напред »
Отиди на: