Форум на българските голфъри
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
22 Май, 2012, 08:12:46

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
2632 Публикации в 245 Теми от 1469 Членове
Последен член: savoiagolf
* Заглавна Страница Помощ Търси Вход Регистрация
+  Форум на българските голфъри
|-+  Информация
| |-+  Общ форум
| | |-+  Голф по Ринг ТВ
« назад напред »
Страници: [1] Изпечатай
Автор Тема: Голф по Ринг ТВ  (Прочетена 2785 пъти)
Garcia
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 12

Профил
« -: 24 Ноември, 2006, 10:32:58 »

Най-накрая доживяхме предаване за голфа и на български!
Доколкото разбрах всеки Четвъртък ще има студио а в Петък, Събота и Неделя директно излъчване на турнирите от европейския тур. (Yes!)   
Активен
Jerry
Global Moderator
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 311

Профил
« Отговор #1 -: 27 Ноември, 2006, 09:54:11 »

Имам удоволствието (и разрешението) да ви съобща, че РИНГ ТВ  ще предаде всичките 44 турнира, включени в програмата на Европейския Тур. Също така директно ще бъде предаван и открития шампионат на Великобритания - British Open.
 Всеки Четвъртък от 19.30 ще има студио Голф с д-р Стоян Димитров, Тодор Алексиев и гости. Договорът е за три години!!! Смотан

Информацията ми е предоставена от изключително достоверен източник, така че гарантирам за достоверността й.
« Последна редакция: 28 Ноември, 2006, 12:10:19 от Jerry » Активен

Better in the ROUGH than in the OFFICE!
caddy007
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1

Профил
« Отговор #2 -: 29 Ноември, 2006, 02:21:11 »

Големи са свежари коментаторите. Харесват ми Усмивчица
Активен
Garcia
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3 -: 01 Декември, 2006, 12:15:22 »

Това студио вчера ми хареса повече от предишното, въпреки, че като цяло предпочитам в Четвъртък да има повече неща за играта като цяло (сзвети, оментари и т.н.) и по-малко от конкретния турнир (то така и така Събота и Неделя са най-интересните дни). 
Активен
snori
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 21

starry

Профил WWW
« Отговор #4 -: 06 Декември, 2006, 07:33:56 »

Привет на всички почитатели на голфа!

Най-после открих този форум и много се радвам, че го има! Попадал съм и на други форуми, които въпреки големия си брой регистрирани членове, отдавна са прекратили своята активност. За щастие тук има живот.

Много се радвам за политиката на Ринг ТВ и чакам с огромно нетърпение утре да започне поредния турнир на Европейския Тур - в ЮАР. Докато този в Нова Зеландия не ми позволи да си лягам по нормално време, то сега часовата зона на ЮАР съвпада с нашата!  Усмивчица

А относно коментара съм съгласен с Garcia.

Това студио вчера ми хареса повече от предишното, въпреки, че като цяло предпочитам в Четвъртък да има повече неща за играта като цяло (сзвети, оментари и т.н.) и по-малко от конкретния турнир (то така и така Събота и Неделя са най-интересните дни). 

Като също така мисля, че ще е добре да има пряка връзка (форум, е-мейл и т.н.) с г-н Алексиев и д-р Димитров по време на самите излъчвания. Когато излъчват снукъра по Eurosport е така и коментаторите отговарят в ефир на въпросите на зрителите, и това много ми хареса. За съжаление на сайта на телевизията не можах да намеря връзка към Тодор Алексиев и д-р Димитров, но четейки по-горните постове си мисля, че може би Jerry е вътрешен човек и се надявам той да се погрижи идеята да стигне до когото трябва.

Приятно гледане утре!  Намигване
Активен

Jerry
Global Moderator
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #5 -: 07 Декември, 2006, 10:26:07 »

andvari, здравей и добре дошъл във форума!

Не, съм "вътрешен човек", но мисля, че хората от Ринг-ТВ хвърлят по едно око и на този форум, вярвам, че въпросите ти ще достигнат до когото трябва.

Иначе, спокойно можеш да задаваш въпроси за голфа и тук в този форум - ние малко по-напредналите се стараeм да отговаряме.. Ъ?  Шокиран  Ухилен
Активен

Garcia
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #6 -: 08 Декември, 2006, 10:07:53 »

Е, нали в 19:30 беше студиото?
 Снощи го изпуснах - пускам Ринг-а към 19:20 и то вече най-интересното преминало...  Ядосан
Активен
snori
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 21

starry

Профил WWW
« Отговор #7 -: 15 Декември, 2006, 06:34:19 »

andvari, здравей и добре дошъл във форума!

Не, съм "вътрешен човек", но мисля, че хората от Ринг-ТВ хвърлят по едно око и на този форум, вярвам, че въпросите ти ще достигнат до когото трябва.

Иначе, спокойно можеш да задаваш въпроси за голфа и тук в този форум - ние малко по-напредналите се стараeм да отговаряме.. Ъ?  Шокиран  Ухилен

Добре заварил Jerry!  Намигване

След като прочетох всички постинги във форума се уверих, че има няколко човека, които сте много напред с "материята". Също така се радвам за готовноста ви да помагате на едва прохождащите и жадни за знания почитатели на голфа.

А от предаванията по Ринг ТВ най-много ми харесват специалните лекции на Тодор Алексиев и д-р Стоян Димитров. Също така е много добре, че по време на прякото предаване се правят разяснения и на някои основни неща, а да не кажа и елементарни като например, че ийгъл означава -2 удара. Предполагам, че за по-напредналите от вас това е досадно, но според мен поне за сега е необходимо. Все още много малко хора се интересуват от играта, а една от причините за загуба на интерес от каквото и да е, е неразбирането на даденото нещо. Т.е. искам да кажа, че колкото повече започваш да разбираш едно нещо, толкова по-интересно и вълнуващо ти изглежда то.  Завърти очи

Така според мен ще е добре, ако се заснемат една поредица от подобни образователни лекции, които да разясняват основните положения в правилата, техниката, екипировката и т.н. Хубаво е, че вече има и и-мейл за връзка с водещите.

Иначе се стремя да не изпускам предаване......   Смотан
« Последна редакция: 15 Декември, 2006, 06:36:47 от andvari » Активен

Garcia
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #8 -: 29 Януари, 2007, 10:31:41 »

Ако още не сте чули - тази седмица от Четвъртък до Неделя по Ринг ще гледаме и Тайгър Уудс в европейския тур!
Активен
Jerry
Global Moderator
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #9 -: 05 Февруари, 2007, 10:54:22 »

Само да вмъкна, моето впечатление, че този турнир - "Дезърт класик" (а не "десерт класик" както казва един приятел  Ухилен ) беше супер як.
 Единствено жалко,че нямаше плей-оф накрая за да е пълна драмата, ама и така беше супер..
Активен

rookie
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 391

Профил
« Отговор #10 -: 09 Февруари, 2007, 07:34:34 »

Гледам резултатите  в PGA - Люк Доналд на +6 след първия ден...
Активен

Fore!
Страници: [1] Изпечатай 
« назад напред »
Отиди на: