Форум на българските голфъри
Добре дошъл/дошла,
Гост
. Моля,
въведи своето потребителско име
или
се регистрирай
.
22 Май, 2012, 08:12:46
1 Час
1 Ден
1 Седмица
1 Месец
Завинаги
Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Търси:
Експертно Търсене
Обратно към портала "БГ Голфър" >>
Конвертор Латиница -> Кирилица >>
2632
Публикации в
245
Теми от
1469
Членове
Последен член:
savoiagolf
Форум на българските голфъри
Информация
Общ форум
Голф по Ринг ТВ
« назад
напред »
Страници:
[
1
]
Автор
Тема: Голф по Ринг ТВ (Прочетена 2785 пъти)
Garcia
Newbie
Неактивен
Публикации: 12
Голф по Ринг ТВ
«
-:
24 Ноември, 2006, 10:32:58 »
Най-накрая доживяхме предаване за голфа и на български!
Доколкото разбрах всеки Четвъртък ще има студио а в Петък, Събота и Неделя директно излъчване на турнирите от европейския тур. (Yes!)
Активен
Jerry
Global Moderator
Sr. Member
Неактивен
Публикации: 311
Re: Голф по Ринг ТВ
«
Отговор #1 -:
27 Ноември, 2006, 09:54:11 »
Имам удоволствието (и разрешението) да ви съобща, че РИНГ ТВ ще предаде всичките 44 турнира, включени в програмата на Европейския Тур. Също така директно ще бъде предаван и открития шампионат на Великобритания - British Open.
Всеки Четвъртък от 19.30 ще има студио Голф с д-р Стоян Димитров, Тодор Алексиев и гости. Договорът е за три години!!!
Информацията ми е предоставена от изключително достоверен източник, така че гарантирам за достоверността й.
«
Последна редакция: 28 Ноември, 2006, 12:10:19 от Jerry
»
Активен
Better in the ROUGH than in the OFFICE!
caddy007
Newbie
Неактивен
Публикации: 1
«
Отговор #2 -:
29 Ноември, 2006, 02:21:11 »
Големи са свежари коментаторите. Харесват ми
Активен
Garcia
Newbie
Неактивен
«
Отговор #3 -:
01 Декември, 2006, 12:15:22 »
Това студио вчера ми хареса повече от предишното, въпреки, че като цяло предпочитам в Четвъртък да има повече неща за играта като цяло (сзвети, оментари и т.н.) и по-малко от конкретния турнир (то така и така Събота и Неделя са най-интересните дни).
Активен
snori
Jr. Member
Неактивен
Публикации: 21
starry
«
Отговор #4 -:
06 Декември, 2006, 07:33:56 »
Привет на всички почитатели на голфа!
Най-после открих този форум и много се радвам, че го има! Попадал съм и на други форуми, които въпреки големия си брой регистрирани членове, отдавна са прекратили своята активност. За щастие тук има живот.
Много се радвам за политиката на Ринг ТВ и чакам с огромно нетърпение утре да започне поредния турнир на Европейския Тур - в ЮАР. Докато този в Нова Зеландия не ми позволи да си лягам по нормално време, то сега часовата зона на ЮАР съвпада с нашата!
А относно коментара съм съгласен с Garcia.
Цитат на: Garcia в 01 Декември, 2006, 12:15:22
Това студио вчера ми хареса повече от предишното, въпреки, че като цяло предпочитам в Четвъртък да има повече неща за играта като цяло (сзвети, оментари и т.н.) и по-малко от конкретния турнир (то така и така Събота и Неделя са най-интересните дни).
Като също така мисля, че ще е добре да има пряка връзка (форум, е-мейл и т.н.) с г-н Алексиев и д-р Димитров по време на самите излъчвания. Когато излъчват снукъра по Eurosport е така и коментаторите отговарят в ефир на въпросите на зрителите, и това много ми хареса. За съжаление на сайта на телевизията не можах да намеря връзка към Тодор Алексиев и д-р Димитров, но четейки по-горните постове си мисля, че може би Jerry е вътрешен човек и се надявам той да се погрижи идеята да стигне до когото трябва.
Приятно гледане утре!
Активен
Не само истината като такава дава увереност, но самото нейно търсене доставя покой.
Блез Паскал
Jerry
Global Moderator
Sr. Member
Неактивен
«
Отговор #5 -:
07 Декември, 2006, 10:26:07 »
andvari, здравей и добре дошъл във форума!
Не, съм "вътрешен човек", но мисля, че хората от Ринг-ТВ хвърлят по едно око и на този форум, вярвам, че въпросите ти ще достигнат до когото трябва.
Иначе, спокойно можеш да задаваш въпроси за голфа и тук в този форум - ние малко по-напредналите се стараeм да отговаряме..
Активен
Garcia
Newbie
Неактивен
«
Отговор #6 -:
08 Декември, 2006, 10:07:53 »
Е, нали в 19:30 беше студиото?
Снощи го изпуснах - пускам Ринг-а към 19:20 и то вече най-интересното преминало...
Активен
snori
Jr. Member
Неактивен
Публикации: 21
starry
«
Отговор #7 -:
15 Декември, 2006, 06:34:19 »
Цитат на: Jerry в 07 Декември, 2006, 10:26:07
andvari, здравей и добре дошъл във форума!
Не, съм "вътрешен човек", но мисля, че хората от Ринг-ТВ хвърлят по едно око и на този форум, вярвам, че въпросите ти ще достигнат до когото трябва.
Иначе, спокойно можеш да задаваш въпроси за голфа и тук в този форум - ние малко по-напредналите се стараeм да отговаряме..
Добре заварил Jerry!
След като прочетох всички постинги във форума се уверих, че има няколко човека, които сте много напред с "материята". Също така се радвам за готовноста ви да помагате на едва прохождащите и жадни за знания почитатели на голфа.
А от предаванията по Ринг ТВ най-много ми харесват специалните лекции на Тодор Алексиев и д-р Стоян Димитров. Също така е много добре, че по време на прякото предаване се правят разяснения и на някои основни неща, а да не кажа и елементарни като например, че ийгъл означава -2 удара. Предполагам, че за по-напредналите от вас това е досадно, но според мен поне за сега е необходимо. Все още много малко хора се интересуват от играта, а една от причините за загуба на интерес от каквото и да е, е неразбирането на даденото нещо. Т.е. искам да кажа, че колкото повече започваш да разбираш едно нещо, толкова по-интересно и вълнуващо ти изглежда то.
Така според мен ще е добре, ако се заснемат една поредица от подобни образователни лекции, които да разясняват основните положения в правилата, техниката, екипировката и т.н. Хубаво е, че вече има и и-мейл за връзка с водещите.
Иначе се стремя да не изпускам предаване......
«
Последна редакция: 15 Декември, 2006, 06:36:47 от andvari
»
Активен
Не само истината като такава дава увереност, но самото нейно търсене доставя покой.
Блез Паскал
Garcia
Newbie
Неактивен
«
Отговор #8 -:
29 Януари, 2007, 10:31:41 »
Ако още не сте чули - тази седмица от Четвъртък до Неделя по Ринг ще гледаме и Тайгър Уудс в европейския тур!
Активен
Jerry
Global Moderator
Sr. Member
Неактивен
«
Отговор #9 -:
05 Февруари, 2007, 10:54:22 »
Само да вмъкна, моето впечатление, че този турнир - "Дезърт класик" (а не "десерт класик" както казва един приятел
) беше супер як.
Единствено жалко,че нямаше плей-оф накрая за да е пълна драмата, ама и така беше супер..
Активен
rookie
Sr. Member
Неактивен
Публикации: 391
«
Отговор #10 -:
09 Февруари, 2007, 07:34:34 »
Гледам резултатите в PGA - Люк Доналд на +6 след първия ден...
Активен
Fore!
Страници:
[
1
]
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Административна секция