Форум на българските голфъри
Добре дошъл/дошла,
Гост
. Моля,
въведи своето потребителско име
или
се регистрирай
.
22 Май, 2012, 07:59:54
1 Час
1 Ден
1 Седмица
1 Месец
Завинаги
Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Търси:
Експертно Търсене
Обратно към портала "БГ Голфър" >>
Конвертор Латиница -> Кирилица >>
2632
Публикации в
245
Теми от
1469
Членове
Последен член:
savoiagolf
Форум на българските голфъри
Турнири
По света
USPGA
« назад
напред »
Страници:
[
1
]
Автор
Тема: USPGA (Прочетена 3124 пъти)
rookie
Sr. Member
Неактивен
Публикации: 391
USPGA
«
-:
23 Ноември, 2006, 09:26:56 »
Снощи гледах запис по евроспорт - беше по време на първото полувреме на мача... Тия момчета наистина играят страхотно!
Изсипваха топката от 120-130 ярда до дупката... и имаше големи пътинги на наклон...
Активен
Fore!
Jerry
Global Moderator
Sr. Member
Неактивен
Публикации: 311
Re: USPGA
«
Отговор #1 -:
23 Ноември, 2006, 09:55:33 »
Еее, ти да беше гледал на Райдър къп наш'те (европейците де) какво правят - "оттепаха" се на американците, то не бяха "хоул ин уан", вкарвания извън грийна, грандиозни пътинги от 20-тина метра в дупката и т.н.
Мисля, че Райдър-а още можеш да си го дръпнеш от някъде - въртеше се на торент по известните тракъри (извън България)...
Активен
Better in the ROUGH than in the OFFICE!
Bombastic
Global Moderator
Jr. Member
Неактивен
Публикации: 34
«
Отговор #2 -:
23 Ноември, 2006, 10:45:00 »
Вчера и аз гледах голфа и слушах мача на Левски по Дарик
. Ех този голф.
Активен
rookie
Sr. Member
Неактивен
«
Отговор #3 -:
08 Януари, 2007, 12:09:32 »
Гледате ли PGA?
http://www.pgatour.com/video/player/player.html?section=&wm=10
Активен
Fore!
Jerry
Global Moderator
Sr. Member
Неактивен
«
Отговор #4 -:
08 Януари, 2007, 05:28:35 »
Мммм, много готин линк!
Дали има възможност да се записват (рипват) тия филмчета някак си - та да ги въртиме и на забавен каданс и да понаучаваме от профитата по нещичко?
Активен
rookie
Sr. Member
Неактивен
«
Отговор #5 -:
09 Януари, 2007, 09:24:50 »
Май не дава да се сейфа... Някои могат да се записват, защото се съхранават като tmp файлове и като ги намериш ги записваш, като им сменяш разширението... За тия изглежда трябва да имаш програма, която записва какво върви на монитора във avi формат, че да стане...
Активен
Fore!
rookie
Sr. Member
Неактивен
«
Отговор #6 -:
29 Януари, 2007, 09:29:42 »
Моля ако знае някой да обясни какво е "Greens In Reg" от статистиката на играчите...
Активен
Fore!
Jerry
Global Moderator
Sr. Member
Неактивен
«
Отговор #7 -:
29 Януари, 2007, 02:58:46 »
Грийн в регулация се смята удар, при който топката лежи (или някаква част от нея) върху грийна на дупката и същевременно броят на текущите за дупката удари е с 2 или повече по-малък от пар-а на дупката.
Т.е. имаме "грийн в регулация" ако топката е на (или докосва) грийна при първия удар на дупка с пар 3, при втория на пар 4 и т.н.
Активен
Борис
Jr. Member
Неактивен
Публикации: 95
Re:USPGA
«
Отговор #8 -:
15 Август, 2009, 08:32:17 »
Daily Wrap: Tiger blows PGA Championship wide open
Това момче няма стигане, едва вторият ден е, а вече води с 4 (-7) пред една камара на (-3). Падриг май за втори път не може да устои на психо натиска, след разгрома миналата седмица на Бриджстоун/Файърстоне Инвитейшънъл.
Full LeaderBoard
http://www.pga.com/pgachampionship/2009/scoring/index.cfm
Някой да иска да заложи?
Активен
niki
Full Member
Неактивен
Публикации: 246
«
Отговор #9 -:
16 Август, 2009, 03:38:50 »
Само 15 минути съм гледал от този турнир досега... Хваща ме яд. Ама поне днес направих тренировка... и всичко е както трябва с изключение на драйвъра - като го засуча с ляв фалц - Бекъм ряпа да яде. Че Роналдиньо не може да ми се опре, самдо дето моят фалц е напълно безконтролен и все по горите бяга...
Активен
rookie
Sr. Member
Неактивен
«
Отговор #10 -:
16 Август, 2009, 11:28:28 »
Авансчето на Тайгъра лееееееко намаля
наполовина
ще видим какво ще стане.
Активен
Fore!
rookie
Sr. Member
Неактивен
«
Отговор #11 -:
17 Август, 2009, 08:12:19 »
Дааааа - честно казано очаквах Тайгъра да играе около пар последния рунд, а Харингтън на макс, че да има плейоф, но не се получи. И двамата не играха добре. А корееца игра много равномерно и затова спечели.
Активен
Fore!
niki
Full Member
Неактивен
«
Отговор #12 -:
19 Август, 2009, 09:39:37 »
Момци, на мен ми направи впечатление колко спокоен и прецизен беше Янг-а. А пък суинг-а му беше супер smooth - българксото гладък или плавен нещо не пасват тука. По този начин, той удряше топчето по-далече от Тигъра! Пък е доста по-малък физически.
Тигърът пък нямаше един плавен суинг и доста брак показа от тий бокса (както обикновено, де).
Активен
Greg
Sr. Member
Неактивен
Публикации: 278
«
Отговор #13 -:
20 Август, 2009, 02:11:19 »
А мен ме изненада невероятната психическа издържливост която показа.
След като поведе очаквах нещо от сорта - треперят ми ръцете и не ме държат краката.
Нищо подобно. Той направи точно тогава най-успешните си изпълнения.
Имам една класация - кой може да играе във финален flait с Tiger-а без това да му влияе психически.
Phil Mickelson и Ernie Els я оглавяват. Сложих корейчето на 3-то място. В дъното тая година са Padraig Harrington i Sean O'Hair
.
Активен
niki
Full Member
Неактивен
«
Отговор #14 -:
20 Август, 2009, 05:46:27 »
Да де, и аз за това хортувам - тоя тряя да се някакъв 3ен майстор. Хич не му пукаше, че Тигърът на седемте морета (тъй май беше филм за Сандокан от моето детство) има аванс от 2 удара в началото.
А това, че Уудс направи 5 удара над пара във финален рунд на Major турнир си е направо феноменален провал за неговите стандарти.
Аз съм вдъхновен от корейчето - чрез психически непукизъм към прогрес. На тренировка понякога успявам да постигна подобен душвен мир и съпътстващото го чувство за единство на духа с тялото. И точно в тези безценни но краткотрайни епизоди на "автопилот" се получават феноменални удари. Дет викат английско говорящите, постигаш Effortless Power а не Powerless Effort. А самият суинг е такъв един плавен и естествено преливащ през различните си елементи. Контактът на cтика с топката е плътен и се получава в оптималния момент за да се постигне максимален трансфер на енергия от cтика на топката....
Пак се отплеснах. Идеята е, че корейчето показа на света как може да изцеди 100% от таланта си и да го приложи в продължение на 4 рунда при най-тежки условия за да постигне победата. Тия геройства обикновена са запазена марка на Тигъра.
Активен
Страници:
[
1
]
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Административна секция
-----------------------------