Имах честта да бъда caddy на финалния победител в месечните турнири в C division и вече едногодишен член на Пирин Голф клуб - Краси (3-та чашка на турнира). Браво на Краси!!! - участва във всичките 7 турнира на серията и постоянството му беше възнаградено. (
Боре твоя "заек" от миналата година вече е winner

)
Времето за разлика от вчера беше перфектно за игра. Дори се появи изключително ярка дъга но нямаше играч с достатъчно дълъг драйв да мине под нея

.
Нашият форумец
Goos също участва в B division и един удар го раздели от 3-тата чашка на турнира.
Goos разкажи за онзи Texas wedje от 15 метра за пар на 6-та дупка!
Първо нека поздравя Краси за наистина голямото постижение. Надявам се, че ще споделя и с нас отстъпката за консумацията в бара ;-)))
А иначе времето беше изненадващо безвалежно, макар и грийновете да бяха доста росни, поне до 8-ма дупка.
Това всъщност ме насърчи да пробвам нещо за първи път. Може и да не са 15 м но бяха над 10 м фриндж/раф плюс още толкова грийн, които отиграх с пътър-а. Колегите от флайта гледаха с недоумение, но аз вече им бях казал за правилото "... ако нещо може да се отиграе с пътър, не пипай друго". И риска се отплати с един прекрасен пар на 6-та ( с последващия 7-футов пътинг).
Нали все пак, трябва да се готвим за Сейнт Андрюз ;-)))