Както обещах ще споделя впечатленията си от 4-те нощни дупки.
В началото наблюдавайки стартиращите преди мен играчи от 15-то tee (пар 3-ка) ме обзе съмнение дали ще се справя. Слабо осветения грийн изглеждаше по-малък но за сметка на това бункерите и гората отзад не се виждаха така че излязоха от съображение. Първият удар беше с най-голямо напрежение още повече че 2-ма преди мен удавиха в езерото вляво а топките бяха дефицитни. Възползвах се от информацията че светещите топки летят по-късо, взех клъб за по-голяма дистанция ииии качих грийна

. Следващия проблем с който се сблъсках беше че при слабо осветление грийновете са нечитаеми и 3 пъта са отличен резултат. Веднага изградих тактиката на игра - използване на клъбове до 7 айрън и като цяло успях да се справя повече от прилично. На 16-та се натъкнах на поредното препятствие - бункерите на тъмно не се виждат но съществуват и веднага хванах един феъруей бункер. На 17-та възникна технически проблем. При поредния удар се счупи светещото цилиндърче в средата на топката и тя угасна

. Наложи се подмяната му с подръчни средства - пиронче и клъб за трудното му избиване. След последната 18-та дупка която завърших в 12 в полунощ ми се играеха още 2-3 нощни

.
Най-красивото в нощната игра е летежа на светещата топка. В началото се изстрелва като ракета в нощното небе а след това се връща като падаща звезда. Определено станах фен на това нощно забавление

.