Форум на българските голфъри
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
19 Май, 2012, 08:29:08

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
2630 Публикации в 245 Теми от 1469 Членове
Последен член: savoiagolf
* Заглавна Страница Помощ Търси Вход Регистрация
+  Форум на българските голфъри
|-+  Информация
| |-+  Екипировка
| | |-+  Принадлежности за голф
« назад напред »
Страници: [1] 2 3 Изпечатай
Автор Тема: Принадлежности за голф  (Прочетена 7724 пъти)
Bombastic
Global Moderator
Jr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 34

Профил
« -: 28 Септември, 2006, 08:03:03 »

Много обичам да ходя в спортен магазин и да откривам по някоя нова голф залъгалка. Ето днес например си купих от тези пластмасовите кухи топки в крещящо зелен (сигнално зелено Усмивчица) цвят. Тези топки се използват за сухи тренировки в къщи и така може да сте спокойни, че няма да изтърбушите дивана или да пробиете стената (а може и по-лошо - например да нацелите тъщата и тя да го преживее).

Също си купих още малко тии-та (tee). Това са тези малки колчета , на които се поставя топката  при начален удар.

А и да не забравя. Взех си и крещящо червени топки, за да опонирам на партньора ми, който е с крещящо зелени такива (но му понамаляха гледам  Ухилен)
Активен
Jerry
Global Moderator
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 311

Профил
« Отговор #1 -: 29 Септември, 2006, 09:53:03 »

А, моля, моля - аз зелените топки си ги оставих в България да си имам за ваканциите и не съм си купувал други (ама щом повече те кефи да те бия със зелените - няма проблеми, ще си купя нови  Ухилен Ухилен Ухилен).
 Иначе, тези пластмасовите топки с дупките и аз ги имам, но не ме кефят защото са много шумни (и пак има шанс да счупиш някоя ваза при случаен рикошет Засрамен). Бих казал, че те са добри за двора или когато човек е на пикник на някоя поляна защото не летят далече (15-20 м) но дават представа за траекторията и качеството на удара.
 Аз от Щатите си донесох едни дунапренени топки, които са много по-тихи и безапасни за сервизите на жена ми   Ухилен 

Активен

Better in the ROUGH than in the OFFICE!
Bombastic
Global Moderator
Jr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2 -: 29 Септември, 2006, 10:34:31 »

Ами аз си мисля с тях да загрявам в събота, че ще ходя на игрище без драйвинг рейндж. Интересно дали ще е проблем  Ъ?. А иначе от топки оставени в шкаф в БГ не можеш да загубиш, така че те разбирам Усмивчица.
« Последна редакция: 29 Септември, 2006, 11:11:01 от Bombastic » Активен
Jerry
Global Moderator
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3 -: 29 Септември, 2006, 10:53:00 »

Мани майтапа, но и аз го мислех същото за загряването (що'то и аз на това игрище ще ходя  Намигване ), даже мислех да взема от мойте топчета - ама сега ти така и така си си купил повечко, аз защо да си хабя мойте.. Ухилен Ухилен Ухилен
 Иначе, аз ако не загрея съм като Буратино на първите удари - някой път стават егати излагациите...   Засрамен
Активен

Bombastic
Global Moderator
Jr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4 -: 29 Септември, 2006, 11:12:00 »

Ти вземи донеси това чудо да го разгледам, че хамериканците пак са напреднали. И само да ми надраскаш мойте Усмивчица.
Активен
rookie
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 391

Профил
« Отговор #5 -: 16 Ноември, 2006, 10:01:32 »

Бихте ли сложили някъде адреси на магазини, в които се продава екипировка за голф - не става въпрос за тия, които са на самите комплекси...
Активен

Fore!
Jerry
Global Moderator
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #6 -: 16 Ноември, 2006, 10:08:52 »

Ми, аз ще взема да отворя една отделна тема, посветена на тези въпроси, че хем е важно, хем да си е отделно...
Активен

rookie
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #7 -: 16 Ноември, 2006, 11:45:49 »

Благодаря! В София сигурно по-лесно се снабдявате с такива благинки, ама за хората от провинцията не е лесно!
Активен

Fore!
Bombastic
Global Moderator
Jr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #8 -: 20 Ноември, 2006, 03:17:07 »

Ами предполагам към всяко игрище в България си има и магазин. Имам усещането, че вероятно цените ще са доста по-високи от тези в чужбина, но не съм сигурен.
Активен
rookie
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #9 -: 08 Декември, 2006, 01:56:18 »

Ухилен Ураааааааааа! Имам си 5 iron! Утре отивам да го пробвам на  Ухилен частния си "driving range" Ухилен  Дано намеря топчето...  Ухилен Намигване
Активен

Fore!
Jerry
Global Moderator
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #10 -: 08 Декември, 2006, 02:04:18 »

За препоръчване е да си вземеш няколко топчета   Ухилен  Ухилен  Ухилен
Активен

Bombastic
Global Moderator
Jr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #11 -: 08 Декември, 2006, 04:31:08 »

Вържи ги с нещо не и с ластик - шегичка Усмивчица.
Активен
rookie
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #12 -: 09 Декември, 2006, 04:42:35 »

Вържи ги с нещо не и с ластик - шегичка Усмивчица.
  Ухилен Не съм ги връзвал, амаааааааааааааа..... Абе хора, как си намирате после топчетата бе!  Ухилен Първо направих няколко леки ударчета 30-40м. "да опипам почвата", после се престраших да направя някой удар по-силно - първия нищо не стана - посоката беше добре, но цапнах топчето по "каската" и то отиде на 35-40м. Ама после - mamma mia ! Като Фръкна - до едно време го виждах и после го загубих...  Ухилен прелетя игрището, пътя и отиде отсреща из овощните градини...  Ухилен Ухилен Ухилен на около 140-150м. Бях се отказал да го търся и ако не беше баща ми да ме накара да се разходя из дърветата нямаше да го намеря...  Ухилен
Активен

Fore!
Jerry
Global Moderator
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #13 -: 09 Декември, 2006, 10:21:03 »

150 m с 5-цата на първата тренировка  Шокиран

От тебе ше вземе да излезе голфър  Ухилен
Активен

rookie
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #14 -: 10 Декември, 2006, 12:03:55 »

150 m с 5-цата на първата тренировка  Шокиран

Ами долу-горе толкова  Завърти очи - стълбовете за тока покрая са на 30м. - четири междустълбия - 120м и още през пътя и из градината...140-150м... Ще трябва да си намеря тренировъчни топчета, щото с тия ако ги ръся така, няма да ми стигне заплатата...  Ухилен Ухилен Ухилен

p.s. Май трябва да отворите тема - голф истории, че да не цапаме темите...  Ъ?
« Последна редакция: 10 Декември, 2006, 12:06:34 от rookie » Активен

Fore!
Страници: [1] 2 3 Изпечатай 
« назад напред »
Отиди на: