Форум на българските голфъри
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
19 Май, 2012, 08:28:15

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
2630 Публикации в 245 Теми от 1469 Членове
Последен член: savoiagolf
* Заглавна Страница Помощ Търси Вход Регистрация
+  Форум на българските голфъри
|-+  Информация
| |-+  Общ форум
| | |-+  Онлайн голф
« назад напред »
Страници: [1] Изпечатай
Автор Тема: Онлайн голф  (Прочетена 609 пъти)
jordan23bg
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 5

Профил
« -: 14 Август, 2009, 12:38:17 »

Здравейте!

Не можах да намеря такава тема затова искам всички които гледат онлайн голф да споделят от кои сайтове гледат и с какви програми. Аз използвам www.myp2p.eu и www.atdhe.net Плейърите които използвам са: TVUPlayer - с него може да се гледат CBS, ABC, ESPN; Sopcast - с него се гледат предимно азиатски телевизии; Veetle - с него се гледа The Golf Channel. Повечето линкове от myp2p.eu са за justintv където след като гледаш известно време картината изчезва и се появява надпис че лимита за вашата страна е изчерпан и ако искаш да продължиш трябва да платиш 9.99 $ за един месец или 44 $ за шест месеца. В сайта myp2p.eu има също и други плейъри които са китайски и след като ги инсталираш просто не може да разбереш къде точно трябва да натиснеш, това са:  PPLive, UUSee, PPStream. Молбата ми е някой ако знае как да се инсталират на английски език да сподели. Друг плейър е Tvants - това нещо изобщо не мога да го разбера как работи гякой ако знае да сподели. Снощи се опитвах да гледам The PGA Championship но без успех, някой ако знае къде може да се гледа без проблеми и без заплащане да казва също ако знаете начин justintv да се гледа без прекъсване споделете.

Вижте само какво имат съседите: http://www.golfklub.rs/  Дали някога ще има такъв канал в България.

Поздрави Жоро!

P.S. Ако някой не е пробвал wgt.com да започва, няма да съжалява.
« Последна редакция: 14 Август, 2009, 12:43:08 от jordan23bg » Активен
Greg
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 278

Профил
« Отговор #1 -: 18 Август, 2009, 01:10:45 »

Здравей Жоро,
Аз също използвам много от изброените от теб players при гледане на турнири от USA PGA и European tour. Ето и моите впечатления. За гледане не турнири от European tour фаворит ми е "This is Golf" който се гледа с Media player. Много стабилен и качествен stream и никакви реклами. С TVU player гледам CBS но излъчват само в събота и неделя турнири от USA PGA. Трябва да пробвам и ABC и ESPN с тоя player но досега не съм попадал на тях. Veetle го използвам предимно в четвъртък и петък, качеството е отлично но има твърде много реклами. Загубих много време да подкарам PPLive, UUSee, PPStream но като теб без успех. "Justin" източниците са за в краен случай - нестабилни с ниско качество но понякога спасяват положението. С "Justin" имах следния случай - след като спре поради изчерпан лимит презареждах (Ctrl-R) и след 8-10 презареждания престана да спира. TvAnts ми е също за в краен случай. Трудно тръгва - може и 1 минута да трябва да го чакаш понякога но пък тръгне ли няма спиране. TvAnts streams с до 500 kbps при мен вървят прилично но тези с по-висока скорост прекъсват. Хубавото при него е че като отвориш помощния прозорец от иконата долу в дясно можеш да избереш източник който преди си гледал така че дори да няма линк в myp2p.eu за TvAnts като пробваш запомнените с голяма вероятност попадаш на работещ където излъчват турнира. Това е засега от мен.
« Последна редакция: 18 Август, 2009, 01:20:40 от Greg » Активен
Страници: [1] Изпечатай 
« назад напред »
Отиди на: