Форум на българските голфъри
Добре дошъл/дошла,
Гост
. Моля,
въведи своето потребителско име
или
се регистрирай
.
19 Май, 2012, 08:27:31
1 Час
1 Ден
1 Седмица
1 Месец
Завинаги
Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Търси:
Експертно Търсене
Обратно към портала "БГ Голфър" >>
Конвертор Латиница -> Кирилица >>
2630
Публикации в
245
Теми от
1469
Членове
Последен член:
savoiagolf
Форум на българските голфъри
Турнири
По света
The 138th Open Championship!
« назад
напред »
Страници:
[
1
]
Автор
Тема: The 138th Open Championship! (Прочетена 943 пъти)
niki
Full Member
Неактивен
Публикации: 245
The 138th Open Championship!
«
-:
15 Юли, 2009, 09:43:09 »
Шоуто почва скоро.
Активен
qpr
Jr. Member
Неактивен
Публикации: 65
Re:The 138th Open Championship!
«
Отговор #1 -:
16 Юли, 2009, 11:39:21 »
Много концентрирана игра на Лий Уестууд в началото, Тайгъра пренебрежително и високомерно подхожда засега, Марк Калкавекия е просто пример за голфър
, а Том Уотсън, който се оказа най-възрастният играч на турнира е невероятен - каква лекота, каква прецизност във всеки един удар. BBC2 излъчва всеки ден 9.00-20.00 турнира в Търнбъри. И този 16-годишният аматьор от Италия - изключителен талант. Започна по най-добрия и интригуващ начин турнира! Аз вчера си получих топките от пяна и мрежичката и понеже в последно време когато се наканя да играя голф все вали и духа вятър, сега летят топки от пяна навсякъде из хола /е някои са в мрежичката де
/
Обещаващо начало на турнира в Търнбъри, а и този японец Ишикава - много добър!...Изненадата на деня за мен е Дейвид Хауъл от Англия, който направи невероятна игра от 9та до 12та дупка - всичко което трябваше да влезе - влезе!
http://www.opengolf.com/ChampionshipGolf/TheOpenChampionship.aspx
«
Последна редакция: 16 Юли, 2009, 02:01:47 от qpr
»
Активен
WE ARE QPR!
rookie
Sr. Member
Неактивен
Публикации: 391
«
Отговор #2 -:
16 Юли, 2009, 03:50:39 »
Тайгъра не почна добре, но има още доста до края. И Грег Норман ме изненада +7...
Активен
Fore!
niki
Full Member
Неактивен
«
Отговор #3 -:
17 Юли, 2009, 04:53:01 »
Абе тия верно ли играят в пороя?
Питам, щото от офиса не мога да се вържа за интернет видео връзката а само слушам по интернет радиото. Ама е дивотия да слушаш голф комантари по радиото.
Жалко, че Watson е взел да пропада (поне на фронт 9)... Сега почва на 10-та дупка той.
Активен
rookie
Sr. Member
Неактивен
«
Отговор #4 -:
17 Юли, 2009, 06:57:10 »
Тайгъра май няма да мине къта както кара...
Активен
Fore!
qpr
Jr. Member
Неактивен
«
Отговор #5 -:
17 Юли, 2009, 07:25:34 »
Трудно е за всички днес, цял ден духа, ниски температури, даже преваля там...В момента го гледам Тайгъра на 15та дупка е с +7 завърши!
Том Уотсън просто е невероятен - продължава да води в класирането, а предиобяд беше даже на +2 ...
Къта е на +4, Тайгъра вероятно няма да го мине.
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=43346&part=sports
Това са линковете за интернет-гледане!
«
Последна редакция: 17 Юли, 2009, 08:00:21 от qpr
»
Активен
WE ARE QPR!
niki
Full Member
Неактивен
«
Отговор #6 -:
17 Юли, 2009, 09:20:02 »
Мдааааам. Тигърът нещо сдаде багжа. Сега ще им паднат рейтингите на ТВ компаниите, които излъчват турнира. ц, ц, ц....
Аз ще викам за Джон Деили.
Активен
Борис
Jr. Member
Неактивен
Публикации: 95
«
Отговор #7 -:
18 Юли, 2009, 08:21:49 »
Странностите на сътбата, Том Уатсън и Стив Марио на -5, а моят фаворит Мр.Уоодс - към дома.
Ето хайлайт от 2-я ден.
http://www.opengolf.com/ChampionshipGolf/TheOpenChampionship/VideoAndAudio/VideoLibrary.aspx?aid=5441&qual=hi
Забележете Виджей Синг, само на 2-3 санта от Хол-Ин-Уан-а.
Майкъл Кембъл са го изгонили, като е стигнал на +12...
Активен
qpr
Jr. Member
Неактивен
«
Отговор #8 -:
18 Юли, 2009, 01:36:13 »
Ако има някой на който да не му върви днес в Търнбъри, то това е Падрейг Харингтън. Винаги ударите му отиват в рафа, или пък когато има възможност за бърди пат, топката спира на няколко сантиметра от дупката...
Отново силен вятър днес, чакаме следобедя и най-добрите да започнат! Много ми се иска Том Уотсън да спечели отново /Той е 1ят победител тук през 1977 г/.
Активен
WE ARE QPR!
rookie
Sr. Member
Неактивен
«
Отговор #9 -:
19 Юли, 2009, 08:36:06 »
Жалко за Уотсън... Усеща се, че се е изморил човекът, но на тая възраст показа какво могат старите кучета
Активен
Fore!
qpr
Jr. Member
Неактивен
«
Отговор #10 -:
20 Юли, 2009, 12:49:21 »
Беше си най-добрия от всички през по-голямата част от 4те дни на турнира. Накрая наистина си пролича умората, а и беше развълнуван от мисълта да спечели отново след 1977 година. Мисля че всеки на негово място щеше да се издъни по същия начин. Всичките камери, хора, целият шум около него...от стомана да си, пак няма да издържиш. Но пък се превърна в мой идол, а и на хиляди по света предполагам. Сутринта казаха, че в началото здалозите за него да спечели първенството били 1500:1.
Що се отнася до Синк /аз му викам Цинк
/ още в петък загатна с няколко изключително пресметнати удари, изчислени с траектории и всичко. Според мен постоянна игра на Синк и съвсем заслужено спечели. На плейофа имаше и психологическото предимство, което на такъв форум никак не е малко. Прекарах невероятни 4 дни пред телевизора от сутрин до вечер с интервюта, тренировки, състезанието, повторения на забавен кадър, какво ли не. А другият месец съм на Gleneagles на Джони Пешеходеца Европейското. Имам и билети за Scottish Senior в St Andrews с Константино Рока, Сам Торънс , и т.н, но няма да ходя. Да видим на Гленийгълс колко от "големите" ще дойдат.
Иначе догодина Open-a ще е в St Andrews!
Активен
WE ARE QPR!
Страници:
[
1
]
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Административна секция