Форум на българските голфъри
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
19 Май, 2012, 08:17:48

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
2630 Публикации в 245 Теми от 1469 Членове
Последен член: savoiagolf
* Заглавна Страница Помощ Търси Вход Регистрация
+  Форум на българските голфъри
|-+  Информация
| |-+  Общ форум
| | |-+  19 hole - лаф моабет
« назад напред »
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 Изпечатай
Автор Тема: 19 hole - лаф моабет  (Прочетена 8186 пъти)
Clubmaker
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 237

Профил
« Отговор #75 -: 24 Юни, 2010, 03:09:28 »

Някой ще ми препоръча ли как да я свърша - да прескоча 2-3 дни до Банско и да направя някоя игра? Как е положението със заявкките за игра и настаняването, защото гледам, че цените за игра са по-малки ако си гост на хотел?
Активен

... and keep the head down!
Greg
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 278

Профил
« Отговор #76 -: 25 Юни, 2010, 12:48:52 »

Clubmaker, ето тази оферта:
http://bggolftours.com/golf.php?cat=6&lang=en&sub=1&view=163
която я предлага фирмата на Борис от форума е повече от прилична.
За 130 лв. на ден получаваш нощувка, игра на 18 дупки, 20 тренировъчни топки и ръчна количка.
Аз съм се възползвал от услугите на неговата фирма и бях доволен.
Активен
Clubmaker
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #77 -: 19 Ноември, 2010, 04:58:00 »

Времето през почивните дни се очертава "задоволително"  Ухилен Някой ще ходи ли да играе и накъде?
Активен

Clubmaker
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #78 -: 19 Април, 2011, 08:02:22 »

Някой има ли прясна информация какво е положението на Равно поле?
Активен

Greg
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 278

Профил
« Отговор #79 -: 20 Април, 2011, 09:48:51 »

Това е последната официална информация:
http://www.stsofiagolf.com/uf/Report_re_design_Paul_McGinley_5_th_February_2010_BG.pdf
В момента цялото игрище е строителна площадка. Като че ли имат идея да пуснат към септември първата 9-ка щото в календара на голф асоциацията има обявени турнири за септември и октомври. Може би но едва ли Тъжен .
Активен
Clubmaker
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #80 -: 20 Март, 2012, 01:13:51 »

Някой ходи ли на Правец тия дни? Може ли да се играе нормално?
Активен

ivo_jpm
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 46

Профил
« Отговор #81 -: 20 Март, 2012, 02:11:32 »

Аз може да мина за един клъб фитинг в събота и да ударим по някое и друго топче. Игрището мисля не работи още.
Активен
raycho
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 16

Профил WWW
« Отговор #82 -: 20 Март, 2012, 10:40:51 »

predi nqkolko dni zvannah na pro shopa na bansko da gi pitam shte ima li neshto na 31.03 i otgovora beshe zasega otrizatelen,ama moge edno slalomche da se napravi na sklona ot 8-ma kym 7-ma dupka.tozi sklon tam v obratnata posoka vinagi mi e kato Golgota
Активен
ivo_jpm
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 46

Профил
« Отговор #83 -: 21 Март, 2012, 09:47:34 »

Вече има инфо от Пирин голф: Турнира за откриването е на 07.04 спонсориран от домейн Боаяр.
Очаквам да има засилено присъствие на формуци Намигване
Активен
newman83
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 9

Профил
« Отговор #84 -: 21 Март, 2012, 06:58:30 »

Някой ходи ли на Правец тия дни? Може ли да се играе нормално?
Игрището на Правец ще го пуснат за игра около първи Април, за момента работи само рейнджа.
Активен
niki
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 245

Профил
« Отговор #85 -: 23 Март, 2012, 09:44:28 »

А има ли инфо за турнирите през 2012 на Правец? Аз ще съм в България между 17 и 24 май и може да се опитам да играя на Правец или Равно Поле. Иска ми се на морето, ама ще е трудно да стигнем до там.
-Ники
Активен
Clubmaker
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #86 -: 03 Април, 2012, 04:18:31 »

Никой не се отчете как е открил сезона...  Завърти очи
Активен

niki
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 245

Профил
« Отговор #87 -: 03 Април, 2012, 08:49:01 »

Аз вече имам четири турнирни прояви за календарната 2012.... с доста посредстверни резултати. Както се бях похвалил някъде тук, от януари взимам уроци редовно и сега правя пълна преработка (техническа) на суинга си. На тренировка съм пушка, но на турнирна игра все още съм объркан тотално. Заличаването на старите лоши навици и заменянето им с нови правилни навици отнема време. Сега с инструктора ми се опитваме да избереме оптималните 2-3 елемента, върху които да се концентрирам и да си напомням по време на игра. Не искам да са твърде много, за да не се получи обратният ефект.

Общо взето, напоследък играя средно около 22 удара над пара или около 1.2 богита на всяка дупка от началото на годината. Това си е доста удари в повече, в сравнене с индекса ми. Трябва ми малко (или много) време още за да се нагодя към новите движения за да дадат резултати по време на игра. Ето и link към резултатите ми - посмейте ми се, но не много Усмивчица
http://thegolfchannel.bluegolf.com/bluegolf/thegolfchannel12/event/thegolfchannel12620/contest/46/profile/nnickolov/tresults.htm

Имам още един турнир през април, после един турнир best ball с четирима играча (с колеги от офиса) и после съм в България на Пирин Голф за 4 дни през май. Мисля да направя една тренировъчна игра и да се пусна на Pro Шоп Tournament на 19 май.

Лятото имам още 5 турнирни рунда преди големият 4-рундов турнир в Джаксънвил, Флорида. Ако се класирам за там (трябват ми доста по-добри резултати от досегашните за тази магия), ще играя по един рунд на следните игрища:
TPC Sawgrass – THE PLAYERS Stadium Course
TPC Sawgrass – Dye’s Valley Course
Ponte Vedra Inn – Ocean Course
Ponte Vedra Inn – Lagoon Course

Ще ви споделям от време на време за развитието си.

Поздрави,

-Ники
Активен
Clubmaker
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #88 -: 04 Април, 2012, 08:46:47 »

Няма значение! Важното е, че си Tour player  Ухилен
Активен

Goos
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 91

Профил
« Отговор #89 -: 04 Април, 2012, 08:55:22 »

Niki,
Napravo e za zavijdane - TPC Sawgrass ...TPC drugo...
tova triabva da e mnogo yako.

A inache, Clubmaker, otkrihme sezona kakto moje da vidish "na duskata". Ihtiman, Pravets. BTW Pravets e v perfectno sustoianie.
Za sujalenie vpechatleniata sa protivorechivi. Ot "Osanna!" do "Razpni go!" Lichi si che ni lipsva ogrova podgotovka. kak inache da si obqsnim 4-ni i 5-ni bogita?!?!
Az lichno, s udovolstvie shte nabliudavam igrata na Bobar-a. Naposleduk se e stabiliziral i postiga PB's igra sled igra. Uspeh Bobi!
Tazi sedmica shte pravim i sushtiskoto otkrivane na Pirin. Da vidim kak shte se poluchi. Ako puk ne stane nishto shte se "uspokoiavame" s liubeznoto sadejstvie na "Domain Boyar". Намигване
G
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 Изпечатай 
« назад напред »
Отиди на: