Аз вече имам четири турнирни прояви за календарната 2012.... с доста посредстверни резултати. Както се бях похвалил някъде тук, от януари взимам уроци редовно и сега правя пълна преработка (техническа) на суинга си. На тренировка съм пушка, но на турнирна игра все още съм объркан тотално. Заличаването на старите лоши навици и заменянето им с нови правилни навици отнема време. Сега с инструктора ми се опитваме да избереме оптималните 2-3 елемента, върху които да се концентрирам и да си напомням по време на игра. Не искам да са твърде много, за да не се получи обратният ефект.
Общо взето, напоследък играя средно около 22 удара над пара или около 1.2 богита на всяка дупка от началото на годината. Това си е доста удари в повече, в сравнене с индекса ми. Трябва ми малко (или много) време още за да се нагодя към новите движения за да дадат резултати по време на игра. Ето и link към резултатите ми - посмейте ми се, но не много
http://thegolfchannel.bluegolf.com/bluegolf/thegolfchannel12/event/thegolfchannel12620/contest/46/profile/nnickolov/tresults.htmИмам още един турнир през април, после един турнир best ball с четирима играча (с колеги от офиса) и после съм в България на Пирин Голф за 4 дни през май. Мисля да направя една тренировъчна игра и да се пусна на Pro Шоп Tournament на 19 май.
Лятото имам още 5 турнирни рунда преди големият 4-рундов турнир в Джаксънвил, Флорида. Ако се класирам за там (трябват ми доста по-добри резултати от досегашните за тази магия), ще играя по един рунд на следните игрища:
TPC Sawgrass – THE PLAYERS Stadium Course
TPC Sawgrass – Dye’s Valley Course
Ponte Vedra Inn – Ocean Course
Ponte Vedra Inn – Lagoon Course
Ще ви споделям от време на време за развитието си.
Поздрави,
-Ники