Форум на българските голфъри
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
19 Май, 2012, 07:31:08

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
2630 Публикации в 245 Теми от 1469 Членове
Последен член: savoiagolf
* Заглавна Страница Помощ Търси Вход Регистрация
+  Форум на българските голфъри
|-+  Информация
| |-+  Екипировка
| | |-+  Доставка в Англия?
« назад напред »
Страници: [1] Изпечатай
Автор Тема: Доставка в Англия?  (Прочетена 948 пъти)
keranski
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 2

Профил
« -: 11 Септември, 2008, 02:41:58 »

Здравейте, голфъри. Аз съм 15-годишен ученик и много ми харесва голфа, но за съжаление съм от дълбоката провинция и никога не съм ходил на голф в България. Преди 6-7 години бях в Германия при майка ми и там се запалих по голфа. Сега баща ми е в Англия и аз мисля да се възплзвам от шанса да се сдобия със стикове. Та въпроса ми е дали е възможно да доставят на него, а той само да ги плати. Баща ми не разбира и грам английски, което е най-големият проблем. Спрял съм се на това http://www.thesportshq.com/ProductDetails.asp?PCLinkID=554 , защото е най-евтино, пък и за начинаещ... Искам да разбера колко ще му струва доставката близо до град Dunnington. Също ме интерисува целият този сет със сака колко кг тежи, защото баща ми ще се връща със самолет, а нали знаете, че има ограничение на багажа до 20 кг. Тъжен Благодаря предварително. Усмивчица
« Последна редакция: 11 Септември, 2008, 02:44:10 от keranski » Активен
rookie
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 391

Профил
« Отговор #1 -: 13 Септември, 2008, 01:31:20 »

Нормално трябва да тежи 7.0 - 7.5кг...
Активен

Fore!
lucks
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 3

Профил
« Отговор #2 -: 29 Януари, 2009, 02:39:24 »

Тази тема е много стара, но в интерес на хората, които ще попаднат на нея в бъдеще:

Поръчах от theSportsHQ 2 сета стикове, 1 чанта за стикове, няколко комплекта топчета, 3 чифта обувки и разни други малки щуротийки - доставката беше оценена на 77 лири до центъра на София. Използват Parcelforce за доставка, които в БГ май са парньори с EMS (което в БГ значи куриерската служба на Български пощи).

Твърдят, че ще пристигнат за под 7 раб. дни - така ми стискайте палци:)
Активен
Taylor
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 221

Профил
« Отговор #3 -: 30 Януари, 2009, 05:41:34 »

Ще пристигнат и би трябвало да ти ги доставят на адреса, но ако не те намерят ще трябва да си ги вземеш от сградата на митницата зад автогарата. Аз съм получавал няколко пратки от този саит. Намигване
Активен
Страници: [1] Изпечатай 
« назад напред »
Отиди на: