Форум на българските голфъри
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
19 Май, 2012, 07:18:20

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
2630 Публикации в 245 Теми от 1469 Членове
Последен член: savoiagolf
* Заглавна Страница Помощ Търси Вход Регистрация
+  Форум на българските голфъри
|-+  Информация
| |-+  Общ форум
| | |-+  US Masters
« назад напред »
Страници: [1] Изпечатай
Автор Тема: US Masters  (Прочетена 1484 пъти)
rookie
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 391

Профил
« -: 02 Април, 2008, 08:24:26 »

В програмата на BTV за другата седмица има в четвъртък и петък предавания от турнира от 23.30 , а за събота и неделя от финалите - няма...  Ядосан
Активен

Fore!
Jerry
Global Moderator
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 311

Профил
« Отговор #1 -: 02 Април, 2008, 02:47:28 »

A ти откъде я видя тази информация? В сайта на бТВ няма нищо..
Активен

Better in the ROUGH than in the OFFICE!
rookie
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2 -: 02 Април, 2008, 03:49:05 »

Имаше я и в техния сайт, ама нещо са разбърникали... има я и тук...

http://www.dnevnik.bg/tv/index.php?channels%5B%5D=116&den=10%2F04%2F2008&sthour=&enhour=&tAction=%D0%9F%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4+%D0%BD%D0%B0+%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B0&backurl=&selfurl=&kfor_name=def1

само сменяш отдясно датите...

Активен

Fore!
Taylor
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 221

Профил
« Отговор #3 -: 09 Април, 2008, 10:38:55 »

Турнирът US MASTERS – Огъста има награден фонд от 7 милиона долара и е първият за годината турнир от Големия шлем. Най – известните професионалисти в тази игра не пропускат това събитие.

Тайгър Уудс ще се стреми към спечелването на своята пета титла от този турнир.  Миналогодишният победител Зак Джонсън и Фил Микелсън също ще участват.

Шесткратния победител Джак Никлаус сега ще играе демонстративно заедно със своя внук като кеди.

US Marsters се провежда в Огъста, щата Джорджия - САЩ от четвъртък до неделя (10 – 13 Април 2008г.).

Btv ще излъчва пряко двата предварителни кръга в четвъртък и петък ( 10 и 11 Април) от 23:30ч.

Ринг ТВ ще излъчва техните повторения – съответно в петък и събота (11 и 12 Април 2008г.) от 7:00ч. до 10:00ч.

Ринг ТВ ще излъчва ПРЯКО финала на 2-та кръга на US MASTERS  в събота  (от 23:15ч.) и неделя (23:00 ч.). Техните повторения ще можете да гледате в неделя (07:00ч. – 10:00ч.) и понеделник (07:00ч. – 10:00ч.).

« Последна редакция: 10 Април, 2008, 06:42:58 от Taylor » Активен
Candid
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 31

Профил
« Отговор #4 -: 11 Април, 2008, 07:39:16 »

Явно някой е решил, че варненци не заслужаваме да гледаме финалните дни. Мустанг РингТВ не пускат.

Откъде БТВ изкопаха този коментатор? Такова бъркане на имена, кой кой е, какво прави, какъв му е резултата...просто е жалко. Човека е тотално ненаясно за какво иде реч. Защо като има хора в тая държава дето години наред коментираха голф никой не ги е наел? За 4 дена едва ли биха докарали до фалит БТВ.

Да показваш един път в годината един  турнир и да го направиш по тоя начин - язък за барута, дето викат.

А американците не дават да се гледа от видеото на сайта извън Америка :-(.
Активен
Jerry
Global Moderator
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #5 -: 11 Април, 2008, 09:48:04 »

Е тя Ринг не е ли национална ТВ? (Даже интернационална, защото аз я гледам по сателита и в чужбина).

За коментара - донякъде си прав, но няма как да се подготви добър коментатор с един излъчван турнир на година. Силно се нядявам, че по Ринг поне коментатори ще са доктор-а Димитров и Тодор Алексиев...

Иначе, честно казано, много не ми се нрави американския метод за предаване на голф - непрекъснат екшън, камерите само сменят играчите и 90% от времето гледаме пътинги... Дано във финалните дни да е по-различно като се набляга на това как фаворите играят дадени дупки, от началния удар до последния пътинг. 
Активен

Candid
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 31

Профил
« Отговор #6 -: 11 Април, 2008, 11:34:21 »

Съгласен съм с теб, и на мен начина на представяне на Европейския тур повече ми харесва. Тука изтървам нишката.

Аз имах предвид БТВ да наемат доктора и Алексиев за тея два дена. Точно защото не могат да си имат техен коментатор с един турнир на година.

РингТВ не се излъчва във Варна по кабелната. От време на време Телевизия Варна я пуска в програмата си ама кога...един бог знае. Напоследък все по-рядко. Но ей така само Ринг по кабелната - нямаме.
Активен
Jerry
Global Moderator
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #7 -: 11 Април, 2008, 01:10:01 »

Между другото, забравих да кажа, че страшно ме дразни някой да ми коментира на английски и да го превеждат след това... Предишните мастърс-и всички бяха така и направо издивявах.. Ядосан
 (Не че имам нещо против тези хора ама все ще се намерят няколко българи, дето да го разбират този спорт).   
Активен

rookie
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #8 -: 11 Април, 2008, 02:58:02 »

То пък едни коментари! Смотан  Не мисля, че са казали нещо кой знае какво... И аз си мислех, че са поканили доктора и Алексиев да коментират, ама не би!
Активен

Fore!
Страници: [1] Изпечатай 
« назад напред »
Отиди на: